• SERVIS  RAČUNARA

  Usluge Servisa PC računala:

  ·         Optimiziranje rada računala

  ·         Dijagnostika

  ·         Podešavanje pristupa Internetu

  ·         Uklanjanje virusa i malwarea

  ·         Backup podataka

  ·         Preuzimanje upravljačkih programa (drivera)

  Optimiziranje rada računala

  Računalima trebaju redoviti pregledi operativnog sustava kako bi se osigurali da se rade brzo i učinkovito.Optimiziramo i ubrzavamo rad Vašeg PC računala podešavanjem registra, čišćenjem nepotrebnih datoteka i programa koji se pokreću prilikom pokretanja operativnog sustava.

  Dijagnostika

  Računalnu dijagnostiku vršimo putem najnovijeg softwarea, putem kojeg možemo kontrolirati rad operativnog sustava, instaliranih programa, temperaturu i ispravnost komponenti u vašem računalu.

  Uklanjanje virusa i malwarea

  Računalo Vam radi sporo, ne otvara Vam internet stranice ili ne možete ostvariti vezu s internetom – možda u Vašem računalu imate virus ili malware. Ukoliko i Vi sumnjate da je vaše računalo zaraženo navedenim obratite se našem PC servisu računala. Mi ćemo vam otkloniti sve kvarove proizašle od napada virusa i malwarea, instalirati potrebne zakrpe. Vaše će računalo biti zaštićeno od budućih napada virusa, trojanaca, malwarea i ostalih zloćudnih programa.

  Podešavanje pristupa Internetu

  Ukoliko ste se i vi odlučili postati korisnikom najglobalnije mreže na svijetu ili imate probleme s spajanjem na internet mi vam možemo pomoći u tome. Podešavamo sve vrste pristupa internetu: ADSL , kabelski internet, WLAN, mobilni internet

  Backup  podataka

  Na Vašem računalu se može dogoditi kvar čvrstog diska (hard diska) ili napad virusa pa da ti podaci nepovratno budu izgubljeni. Kontaktirajte nas ako na Vašem računalu imate bitne dokumente i slike, a potrebno vam je trajno spremiti te podatke. Također, vršimo uslugu backupa podatka na cloud servise kako bi vam podaci bili dostupni s bilo kojeg uređaja.

  Preuzimanje upravljačkih programa (drivera) 

  Ako Vam nedostaju upravljački programi (driveriza pojedinu komponentu u računalu, obratite se nama. Nudimo usluge preuzmianja upravljačih programa za vaše računalne komponente i njihovo instaliranje na vaše računalo.

   


  Booking.com